Ons team

De verkoopafdeling is de motor achter de groei van een bedrijf. Onze specialisten bij Sqales ontzorgen klanten door het salesproces uit handen te nemen, zodat zij zich kunnen focussen op hun core-business: de dingen waar zij écht goed in zijn. We beheersen alle facetten van het salesproces en kunnen naadloos integreren met de organisaties van onze klanten.

Onze visie

Bij Sqales heeft iedereen zijn of haar eigen rol en verantwoordelijkheden en schroomt niemand om elkaar te helpen en tijd voor elkaar vrij te maken. We houden rekening met wie je bent, waar je goed in bent en welke positie het beste bij jou past. Zo halen we alles uit jouw talent. We staan open voor nieuwe ideeën en houden van initiatief en ondernemerschap. Er wordt niet alleen geluisterd naar jouw nieuwe inzichten, maar als er potentie inzit ben je vrij om er ook zelf mee aan de slag te gaan.

Vincent Carree

Co-founder &
Head of Operations

Nick Andriessen

Co-founder &
Head of Sales

Colin Bakker

Sales Development
Representative

Andrew van Rossenberg

Sales Development
Representative

Julia Shchegoleva

Sales Development
Representative

Tijmen Bos

Sales Development
Representative

Sander van der Meer

Sales Development
Representative

Misha Savin

Marketing Stagiair

Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures

Bedrijfscultuur

Naast hard werken wordt er ook veel met elkaar gelachen. We houden natuurlijk rekening met de coronamaatregelingen, maar zodra het weer kan proosten we op ons harde werk tijdens de vrijdagmiddagborrel.

Join Sqales
Drie werknemers van Sqales lopen naar de camera, de vrouw kijkt omhoog en lacht en de twee mannen kijken omlaag en lopen iets achter.