Sales uitbesteden: de voordelen

Het uitbesteden van sales heeft een aantal duidelijke voordelen ten opzichte van een interne salesafdeling. We lichten de belangrijkste voordelen hieronder toe.

Effectiviteit

Een sales agency heeft zich gespecialiseerd in het generen van leads en opzetten van gekwalificeerde afspraken. Je kan dus rekenen op een constante stroom van goeie leads.

Kosten efficient

De werknemers van de sales agency staan niet op jouw loonlijst. Dus je hebt zelf controle over hoeveel je uitgeeft en kan ook af en toe wat meer afnemen als dit nodig is! Je hoeft dus niet te investeren in training, opleiding en begeleiding van de sales mensen.

Integratie

Bovendien weten we welke tools we gebruiken en hoe we deze kunnen integreren.Of het nu gaat om het gebruik van de juiste CRM- of leadgeneratietool of om integratie in uw bestaande tech-stack.Wij kunnen het waarmaken!

Betrouwbaar

De mensen die voor jouw organisatie aan de slag gaan zijn ervaren en worden opgeleid door de managers van de agency. Hierdoor heb je nooit last van ziekte, vakantie of gebrek aan motivatie.

Ervaring

Wij zijn al jaren werkzaam in de sales- en marketingbranche en hebben een uitgebreid netwerk in Nederland en daarbuiten.We doen vooral sales voor SaaS en tech gerelateerde organisaties, maar werken ook graag samen met innovatieve bedrijven in andere sectoren.

Partnerschappen

We willen een ‘one stop shop’ zijn voor onze klanten. Om dit aan te bieden, hebben we verschillende strategische partnerschappen opgezet.Via onze partners kunnen we marketingdiensten aanbieden zoals lokalisatie, website-ontwerp en -ontwikkeling, API-integraties, het maken van content en andere gerelateerde diensten.