Onze partners

We kiezen onze partnerships strategisch. Zo kunnen we jouw organisatie via alle marketing- en saleskanalen van advies en uitvoering voorzien

BrandSea

Brandsea Marketing en Sqales zijn een samenwerking aangegaan om onze klanten meer kennis en resultaat te bieden. Beide organisaties zijn HubSpot Partners, maar hebben elk een andere focus. Waar Brandsea zich richt op marketing, richt Sqales zich op sales. Een paar maanden geleden ontdekten we dat het combineren van onze expertises leidt tot een grotere effectiviteit en meer mogelijkheden creëert om onze klanten te helpen. We hebben ons toegewijd aan het helpen van elkaar, het vinden van oplossingen en het delen van onze kennis en ervaring via ons partnerschap.

Wil je meer weten over Brandsea?
Neem een kijkje op hun website.

Ice Cream Media logo in Sqales stijl

Hubspot

Vanaf de oprichting maakt Sqales gebruik van HubSpot. De oprichters van Sqales hebben eerder met het uitgebreide systeem gewerkt en wisten direct dat ze Hubspot nodig hadden als fundament onder hun sales- en marketingactiviteiten.

De kennis en kunde die Sqales heeft van het HubSpot-platform was ook bij HubSpot zelf opgevallen, en eind 2020 werd Sqales gevraagd om tot het Partnerprogramma toe te treden.

Lees meer
HubSpot logo in Sqales stijl

Ice Cream Media

Ice Cream Media is een full-service digital agency in Amsterdam. Ze helpen bedrijven groeien door middel van strategie, marketing, design en development en door het maken van content. Sqales werkt samen met Ice Cream Media om de volledige inboundstrategie te kunnen realiseren en uit te voeren.

Daarnaast is Ice Cream Media verantwoordelijk voor het design en de branding van Sqales en hebben zij onze website ontworpen.

Ice Cream Media logo in Sqales stijl

Rebels

Rebels is een digital-development agency in Amsterdam. Ze zijn opgericht met de missie om complexe IT-kennis voor iedereen beschikbaar te maken. Ze helpen bedrijven met het optimaliseren van systemen en maken IT-processen efficiënter.

Sqales ondersteunt Rebels met het genereren van afspraken met nieuwe leads. Daarnaast helpt Rebels ons bij het koppelen van systemen en het maken van integraties bij onze klanten.

Rebels logo in Sqales stijl