Ons verhaal

Net als het runnen van een eigen bedrijf, is leadgeneratie topsport. Zie het zo: binnen een team zijn er verschillende posities en je selecteert je beste speler voor de juiste rol. Door iedereen vanuit zijn eigen kracht te laten spelen, win je samen de wedstrijd.

Wat doen wij?

Wij helpen jouw bedrijf met het creëren van een volledig sales- en marketingproces, van koude lead tot getekende deal. Onze specialisten zijn ervaren in het bedenken en uitvoeren van outboundsales en koude acquisitiecampagnes. We adviseren je over het beste salesproces en over de inzet van verschillende sales- en marketingkanalen. We werken alleen met de beste spelers en hebben daarom verschillende partnerships.

Twee werknemers van Sqales zitten op een bankje op de Dam met hun benen over elkaar en glimlachen naar elkaar. De ene houdt een Apple laptop vast.

Sqales is opgericht om bedrijven te helpen bij het genereren van nieuwe klanten. Dit is een speciale tak van sport, die op verschillende manieren uitgevoerd kan worden. Bepalen welke manier het beste bij jouw bedrijf past, daar helpen wij je bij.”

Nick Andriessen

Nick Andriessen— Co-founder & Head of Sales

Onze Kernwaarden

Wij hanteren een aantal specifieke kernwaarden binnen onze bedrijfsvoering en samenwerkingen. Wij geloven dat je moet werken om te leven, niet moet leven om te werken.

Transparant

Laten zien wat je doet en beloftes nakomen.

Win-win

Iedereen die betrokken is moet erop vooruitgaan.

Informeel

Resultaten zijn belangrijk, maar laten we vooral ook als mensen met elkaar om blijven gaan.

Sqales medewerkers kletsen op het balkon in Amsterdam

Ons team

Vooruitgang boek je samen en wij zijn trots op ons team. Op onze teampagina vertellen we je hier meer over.

Lees meer